Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, а причината за спада

...
Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, а причината за спада
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина закъса с парите

Сексоложката Наталия Кобилкина разгласи ударни промоционални пакети, а повода за спада в цените, които другояче не са по никакъв начин дребни, евентуално е, тъй като е закъсала за пари. Засега няма друго логично пояснение за фрапантния спад на цените на лекционните й курсове.

Годишният ВИП абонамент от " скромните " 95 000 лв. е свален фрапантно - единствено на 4999 лв.. С други думи - сексоложката се лишава от цели 90 бона, които би трябвало да прибере от обучителния интервал, а пониженията, които прави, засягат всички абонаментни проекти. Например, месечният е понижен от 2200 лева на 150 лева, годишният от близо 18 хиляди лева към този момент е 1500 лева

Много от феновете й се питат на какво се дължи фрапантната разлика, а някои от тях заподозряха, че профилите й може да са попаднали в полезрението на хакери, злоупотребили с оповестената информация, написа " Галерия ".

Съмненията бързо изчезнаха защото самата Кобилкина се опита да разпространява новата си скица. Възможно е ползата към лекционните й курсове, както и практическата част да е намалял след абсурда и недоволствата от страна на пострадали, които през лятото на предходната година, разкриха, че учи курсантките си по какъв начин да просят по морето срещу 6000 лв.. За да припечели още, месеците май и юни са цялостни със събития, написа още изданието.

Припомняме, че и по-рано имаше клюки, че Кобилкина няма добра финансова дисциплинираност и бързо прахосва парите, които изкарва от семинарите. Всъщност, главозамайващите суми, които прибра от българските си клиенти, се оказаха незадоволителни и тя стегна куфарите си за Атина, по-късно със брачна половинка й Такис отпътуваха в Лондон.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР